ТАЊА САВИЌ ПО ГОДИНА ДЕНА СИ ГИ ДОБИ СИНОВИТЕ НАЗАД

Српската пејачка Тања Савиќ, по една година повторно е заедно со нејзините два сина Максим и Ѓорѓе. Таа откако го доби старателството над нив, напиша дека правдата е задоволена и објави заедничка фотографија. Децата пред една година и ги зема нејзиниот сопруг Душан Стеванчевиќ. Тој ги однесе во Австралија без нејзина согласност и повеќе од една … Continue reading

Текстот Тања Савиќ по година дена си ги доби синовите назад е превземен од Reporter.mk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*