Тепачка на сред емисија (видео)

На снимањето на најпопуларното шоу ИмаТ немаТ се случи инцидент ,фолк пејаачите Дарко Стојаноски ,Мирослав Мирчески и Влатко Мартиноски  го испровоцираја шоуменот Занко Зш при што настанахаос на емисија ,не смао вербално туку и физички  го нападнаа Занко зш.Се разбира ова беше дел од сценариото на новата епизода од ИмаТ немаТ ,кое премиерно ќе се емитува во недела на ТВ Сонце ,На Сателитската ИНТВ и 23 регионални тв низ Македонија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*