Пристигна помошта од 5 тиот пакет мерки од владата!

Please follow and like us:

5 тиот пакет мерќи од владата неочекувано и нејасни околности се претвори во проекти ,на кој продукции но и пејачи се организираа и подадоа ,и повеќето добија проекти во вредност од 20 000, 40 000 ,60 000 евра.Прашање е сега дали помошта стигнува во прави раце,наши извори велат дека се се врти околу неколку изведувачи ,некои се веќе и во 7 проекти а 90 % од музичарите не се во ниту еден проект .

погледнете кој се продукции добиа проекти и дали до сега сте слушнале за сите продукции ,очигледно ги имаме повќе од цела Србија само нашиве до сега компири садела!

https://vlada.mk/sites/default/files/dokumenti/rezultati_za_odobreni_sredstva_preku_javniot_povik_za_finansiska_poddrshka_za_industrijata_za_organizacija_na_nastani_0.pdf

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*