Фолкерката Татјана Стефановска стана Мајка

Фолк пејачката Татјана Стефановска која е во брак со познатиот иструменталист Митко Бежаноски стана Мајка,таа денес на живот донесе женско дете.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*