Сузана Гавазова стартува со свој бенд!

Најпопуларната Македонска фолкерка како што дознаваме стартува со свој  бенд, во Стилот на светските звезди,таа го оформува својот бенд со млади и талентирани музичари,планот е да ја следат на сите нејзини настапи .Наскоро и официално ќе го престави својот бенд .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*