Општинското Основно Музичко Училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“ од Прилеп ќе го одржат традиционалниот Годишен Концерт!

Во Четврток на 10.06.2021 година со почеток во 19 часот учениците заедно со своите наставници од Општинското Основно Музичко Училиште „Ордан Михајлоски – Оцка“ од Прилеп ќе го одржат традиционалниот Годишен Концерт!
Поради ситуацијата со Ковид пандемијата овој пат концертот ќе се одржи ONLINE во соработка со IN Produkcija и MT music studio – Prilep
Во програмата ќе земат учество наградените ученици од државните и меѓународни натпревари и наставниците!
Ве покануваме заедно да го проследиме нашиот концерт и да уживаме!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*