Орце Стефковски е здрав и жив!

Утрово низ социалните мрежи се пушти лажна вест дека Македонската легенда фолк пејачот Орце Стефковски починал ,и колегите одаваа почит .

Веста е лажна Орце Стефковски е здрав и жив и најверојатно се работи за греска!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*