Една од најактуелните фолкерки ги искара колегите!

Фолкерката Сани преку статос ги искара дел од колегите дека за 500 евра се продале.Статусот е за тоа што на музичарите им бесе ветено дека од 1 јуни ке мозат да работаат ,но на утрешниот состанок на комисијата  не е ни тема тоа. Да ја поправиме Сани,ако мислисш на  5тиот пакет не се работи за 500 евра ,таму проект е 20 000,40 000, и  60 000 евра ,на кој преку разни продукции,и фирми имаат  конкурирано дел од естрадата !

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*