Група “Респекти” со нов проект

Скопската Група Респекти заврши со аудио и видео снимање на нивниот најнов проект ,проектот се содржи од сплетови од хитови од 90 тите години ,во проектот има песни од Кисми,Алпина, Сузана Спасовска ,Драган Вучиќ и дриги легендарни изведувачи.Овај проект се очекува да биде доста слушан и песните да ги вратат повторно кај публиката која веќе ги зннае,но и кај помладите генерации. Деновиве се очекува промоција на сателитската ИНТВ и низ регионалните тв ширум Македонија .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*