Ненад Коцевски и Брависимо бенд со нов видео проект!

Младиот ненад Коцевски заедно со пријателите од Брависимо бенд деновиве снимаа нов проект од Македонски ни и Балкански песни .Проектот се снимаше во соработка со ИН продукција  и деновиве ке има премиера на Единствената Македонска музичка телевизија ИНТВ. и на неколку регионални ТВ низ Македонија .

Инаку позади Ненад стојат неколку авторски песни и учества на познати фестивали.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*