Лејди Гага откри страшни детали: Ме силуваше на 19 години и ме остави бремена на аголот

Лејди Гага за прв пат ги откри деталите за силувањето што го доживеала кога имала 19 години.

Таа зборуваше во документарецот „The Me You Can’t See“за ментално здравје .

Гага изјави дека ја силувал постар музички продуцент, по што останала бремена.

– Имав 19 години и работев во тој бизнис, а продуцентот ми рече: „Соблечи се“. Реков не. Тогаш само заминав и тој ми рече дека ќе запали се што сум направила. И тој не запираше. Не престана да прашува. Само се замрзнав, дури и не се сеќавам на сè – рече таа, додавајќи дека тој „ја оставил бремена на аголот“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*