Сандра Милковска е новата надеж на Македонската фолк сцена

Кумановчанката Сандра Милковска е новата надеж на Македонската фолк сцена ,полека но сигурно ја освојува публиката ,таа веќе снимаше неколку авторски песни и сите се добро прифатени од публиката .Сандра станува се повеќе барана во телевизиски емисии ,но како што дознаваме веќе има понуди и за турнеи во дијаспората.

Таа неодамна  гостуваше во емисијата Наша сцена која се емитува на Сателитската ИНТВ и 23 регионални ТВ низ Македонија .

Сандра Милковска неодмана гостуваше и во популарното шпи  Имат немаТ

 

Сандра Милковска пред неколку години настапуваше и на Српското шоу Звезде гранда

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*