Сабота ливе концерт на Фолк клуб тв и ИНТВ со дел од фолк естрадата!

Оваа сабота со почеток во 22 часот на Фолк клуб тв ливе концерт за првпат ќе имаат есклузивци од

EscoBar продукција . Група Круна во проширен состав,Лени Партикова,Александар Талески ,Флори Манев ,Санја Ристеска и др .

Препорачуваме да го гледате ова шоу на Тв и на социјалните мрежи ливе .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*