Младиот Александар Темелков развали во шоуто “ИмаТ немаТ” со песна од Гоце Арнаудов

Please follow and like us:

Поранешниот учесник во Српско реално шоу Александар Темелков кој од неодамна одлучи да прави соло кариера и снимаше 6 авторски песни ,во новата емисија на шоуто “ИмаТ немаТ ”  во кое учествуваше и каде се пее исклучиво ливе ја испеа познатата песна на Гоце Арнаудов “Дали чекаш стара мајчице” ,слушнете како моќно изгледа тоа

 

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*