Валандовчанката Катерина Тодорова со Ангелски глас

Катерина Тодорова е добро позната во источна Македонија ,но и низ цела Македонија ,таа позади себе има Американска турнеа и две Австралиски турнеи ,два албуми,и после подолга пауза повторно се врака на Македонската фолк сцена .Овојпат гледачите на “ИмаТ немаТ” уживаа во нејзината изведба на познатиот хит на Есма “Те сакам јасЌ” и народната песна  “Што да таксам на господа” .Кате најавува наскоро и дуги новитети ,до тогаш уживајте  во овие прекрасни нејзини изведби одпејани во живо.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*