Маестрална изведба на Кико Божинов на песна од Наум Петрески

Кико Божинов имаше   маестрална изведба на Песната Милице од Наум Петрески во шоуто  ИмаТ немаТ ,во кое пејачите  пејат во живо .

погледнете

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*