Александар Ицов со ново иструментално оро и видеозапис !

Познатиот виртуос на Хармоника Александар Ицов деновие снимаше видеозапис на неговото најново оро “Братски мерак” ,автор на ова дело е долгогодишниот соработник на Александар маестро Сашко Велков . Видеозаписот се снимаше во Маврово ,Галичник и Охридско ,наскоро се  чекува и промоција на истиот на Сателитската ИНТВ,во спотот освен Александар е појавуваат и две девојки.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*