Погледнете го и слушнете го новиот хит на Сузна Гавазова (видео)

Сузана Гавазова на најголемиот  христијански празник не почасти со нова песна и спот насловен “Аманет”

Музиката за оваа најнова песна е на  Бернард, аранжманот го подготви Минтаз Мемедов, а текстот Орце Зафировски. Песната е снимена во студиото на Минтас Мемедов “Минти Стар”. Саксофонот го отсвири Исо Ајдинов, додека пак миксот и мастерингот на истата го направи Саша Диниќ,спотот го снимаше ИН продукција и е снимен на неколку локации во Охрид и Прилеп .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*