Нова надеж на фолк сцената ,Дани Даниела со нова песна и спот (видео)

Младата и актрактивна фолкерка во едно поинакво издание ,овој пат изненади со балада ,текстот е на Младата Дани ,музиката на Игор Перканоски од Тик так ,а Аразманот на Славко Ристески, видеоспотот е дело на ИН Продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*