Феноменално шоу со најактуелните 5 Македонски фолкерки

За Велигденските празници се емитува ново шоу насловено како “5 те Македонски грации” во шоуто учествуваат 5 те Македонски фолкерки кој во моментов се најактуелни:Сузана Гавазова ,Елена велевска ,Анета Мицевска Сани и Адријана ќеш. Во шоуто ќе се подсетите на нивните хитови ,ќе се емитува викендов на Тв Сонце  сабота 18: 20  на Сателитската ИНТВ и 23 регионални ТВ низ Македонија.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*