Во музичкото шоу “ИмаТ немаТ” падна и првото запросување!

На снимањето на музичкото шоу “ИмаТ немаТ” падна и првото запросување за врме на снимањето .Шоуменот Занко зш ја запрпси фолкерката Катерина Тодорова ,дали катерина прифати останува да видиме за Велигденското издание на “ИмаТ немаТ” кое се емитува на Сателитската ИНТВ на  Националната ТВ Сонце и 23 регионални Телевизии.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*