СПОДЕЛУВАЈТЕ , НАШЕТО МАЛКУ НЕКОМУ МУ ЗНАЧИ МНОГУ!

Please follow and like us:

Goran Proja Dimovski

Нашиот другар, сограѓанин Гоце Талевски ( Grupa Oskar Bitola ) поради компликации од Ковид мораше да биде пренесен во приватната болница Филип Втори.Трошоците за лекување се енормно високи и потребна им е наша финасиска помош.Трансакциска сметка за донации:Стопанска банка А.Д. Скопје200002956069075На име Љупчо Талевски (брат). Сите кои сакаат да помогнат со поставување на кутии за донации во дуќани, јавни претпријатија и секаде каде има согласност, сите кои можат да пуштат барања за донации во претпријатијата во кои работат и сите кои можат на некој начин да помогнат нека ми пишат.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*