Влатко Миладиноски стана татко по втор пат

Македонскиот фолк пејач, Влатко Миладиноски го доби своето второ дете, а Илинче за своја најголема радост си доби сестричка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*