Сите музичари се жалат ,Спасен Силјановски купува автомобил !

Фолк пејачот Спасен Силјаноски чекајки зелено светло за неговите настапи си најде занимација ,денес на фб се пофали дека купил автомобил и тоа фичо,дали е некоја негова шега или вистина ќе го вози останува да видиме !

 

погледнетего видеото на следниот линк

 

 

 

 

https://www.facebook.com/spasen.siljanoski/videos/10219673122554201

https://www.facebook.com/spasen.siljanoski/videos/10219673122554201

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*