Македонец наjпознат трубач во Австралија

Тони Димитриески кој живее и работи во Австралија е еден од најдобрите Македонски трубачи,Тони во Австралија е најбараниот трубач,не само кај Македонците туку и кај другите националности ,погледнете ѓи неговите две најнови дела.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*