Најдобар народњак мегу забавњаците !

Сите го знаеме Гоко Танески како еден од најдобрите забавњаци кој ги прави најдобрите журки низ Макеонија ,но дали сте го слушнале Гоко Танески како пее народно?

Гоко гостуваше во моментално најпопуларното Македонско шоу  “Имат немаТ” каде се пее исклучиво народна музика.

 

Слушнетего тој е подобаар од пола фолк сецена!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*