Виктор Мицески со свое прво самостојно музичко дело!

Младиот и талентиран хармоникаш од Прилеп Виктор Мицески деновиве во ИН продукција го промовираше своето прво дело насловено Оро циганцица,аудиото е снимено во Прилеп во студиото на Рубин Димкоски  .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*