Спасен Силјаноски се расплака на сред емисија!

Фолк пејачот Спасен Силјаноски гостувајќи на музичкото шоу “ИмаТ немаТ” пееше песна која ја има напишано неговата Мајка за друг пејач,имено Спасен цело време дури ја пееше песната плачесе .Емисијата “ИмаТ немаТ” е музичка емисија каде пејачите пеат во живо ,се снима во студиото на ИН продукција ,премиерно секоја недела во 21: 00 се емитува на ТВ Сонце ,  и на Сателитската ИНТВ.

погледнетего видеото

 

 

линк од целата емисија

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*