Додека Раста е во затвор го замени Македонец!

Фолк пејачот Јошка со нов имич,наликува на Српскиот рапер Раста .

Јошка е моментално во Австралија ,поточно во Перт каде ги забавува нашинците ,но и сите од поранешните Југословенски републики .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*