Ивана Петерс призна дека била во љубовна романса со Вук Костиќ

Познатата пејачка Ивана Петрес гостуваше во емисијата „Амиџи шоу“ каде што откри приватни детали  кои не им се познати на јавноста.

„Кажи еден маж од јавниот свет на кој се “палеше“ или кој ти се додворуваше“, беше прашањето на кое Ивана требаше да одговори.

„Вук Костиќ“, одговори Петерс.

„Ти се додворуваше или ти се допаѓаше?“, праша Огњен.

„И едното и другото“, одговори Ивана.

„Чекај, ем ти се додворуваше, ем ти се допаѓаше и ништо не се случи?“, праша водителот.

„И малку беа заедно“, се надоврза Сара Маринковиќ.

„Што малку?“, пак праша Амиџиќ.

„Па малку бевме….одамна бевме заедно“, изјави пејачката.

„Ти реков дека тоа е тоа. Извини, многумина жени сега ќе ти позавидат затоа што Вук Костиќ е топ фраер“ изјави Сања Маринковиќ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*