Ана Николиќ во шема со обвинителот на Веља невоља?!

Откако беше обелоденето дека Раста го возел Мерцедесот на Веља невоља доаѓаат информации дека и неговата поранешна сопруга Ана Николиќ е поврзана со оваа криминална група.

Како што пишуваат српските медиуми, Ана Николиќ била особена блиска со обвинителот Томо Зориќ кој бил врска со групата на Вељко Беливук.

Зориќ одлепил по Ана и доаѓал на нејзините настапи а и на Ана и годело што е блиска со важна личност па често си закачувале заеднички фотографии на социјалните мрежи.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*