Марија Шерифовиќ од пустите улици на Белград: “Клуч на брава, СИТЕ дома”

Пејачката за новите епидемиолошки мерки! Пејачката Марија Шерифовиќ е доста активна на социјалните мрежи, а синоќа се обратила на својот Инстаграм.

Таа се огласила по повод новите епидемиолошки мерки кои се донесени со цел сузбивање на коронавирусот.

– Значи, имам да изјавам дека овие мерки се едно совршенство и апелирам дека вака треба и да остане. Убаво, чисто, мирно тивко, цивилизирано, амин – рекла и додала дека и одговара вака да остане.

– Не мислев буквално вака, не само за време на корона, туку да остане вака доживотно и засекогаш. Можеби не во шест, но во осум убаво, клуч во брава и дома сите – истакнала Марија.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*