Сања од групата „Хурикејн“ раскина со своето момче

Многумина се посомневаа дека Сања од “Хурикејн” ја раскина навидум хармоничната емотивна врска со бодибилдерот Никола Ѓорѓевиќ кога сфатија дека ги избришала сите нивни заеднички фотографии од „Инстаграм“.

Сега пристигна и потврда од самата пејачка, која призна дека повеќе не се заедно.

-Почитувани новинари и следбеници, ние бевме во медиумска пауза последниот месец и не реагирав и не одговарав на прашањата што ми ги поставувавте подолго време. Често ме прашувате зошто избришав слики со моето поранешно момче од „Инстаграм“. Не сме заедно два месеци, не сме во контакт и се фокусирам исклучиво на себе, на мојата професија и работа, не ме интересира ништо друго освен тоа, откри Сања.

-Би сакала да истакнам дека раскинувањето се случи исклучиво заради презаситеноста и несогласувањето во карактерот и обврските. Ниту еден надворешен фактор не влијаеше на тоа. Сега ќе зборувам на таа тема и ќе ѝ ставам крај, благодарам, додаде на нејзиниот „Инстаграм“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*