Дарко Лазиќ: „Коронавирусот се појави и побегна од мене“

Состојбата со коронавирусот и во Србија станува се посериозна, па постојано се воведуваат нови мерки со цел да се намали бројот на заразени, а Дарко Лазиќ е сигурен дека нема да се зарази.

Пејачот објасни дека за време на настапот нема директен контакт со публиката и дека тие се од едната, а тој од другата страна.

Дарко објасни дека стравот од инфекција е секогаш присутен, но исто така и дека сака да зборува за тоа како короната избегала од него.

“Во ред е, генерално. Сега, има ли страв, добро, секогаш има некоја доза страв … Знаете како, како што би рекол, коронавирусот кога првпат се појави прво што направи избега од мене!”, се пошегува пејачот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*