Гоца Тржан проговори за наследничката Лена: „Мојата ќерка со години нема контакт со татко и ниту пак сака!“

Гоца Тржан од бракот со Иван Маринковиќ ја има ќерката Лена, која ја роди пред 13 години.

Пејачката не сака да зборува за својот поранешен сопруг, а сега истакна дека нејзината ќерка веќе подолго време нема никаков контакт со нејзиниот татко.

“Лена не контактира со нејзиниот биолошки татко. Бидејќи тој е во ријалити шоу веќе три години. Не излегува од тоа шоу. Таа дури и не сака да има комуникација со него”, рече Гоца и изјави што сака да биде поразлично со нејзината сакана.

“Сакам да го сменам пристапот кон неа. Нема врска што е одлична? Таа има четири четворки, не затоа што не знае, туку затоа што не допре ништо. Сакам да чита по две книги секој месец и да учи десет нови зборови”, рече таа.

“Ќе ја стегнеме сега малку, убаво ќе и кажеме. Нема толку многу излегување, час и половина е доволно, ние го одземаме она што таа најмногу го сака и тоа е тоа”, рече таа во нивното реално шоу на телевизијата К1.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*