Цеца горда на Анастасија и нејзините песни

Please follow and like us:

Пејачката Анастасија Ражнатовиќ, ќерка на Цеца, која ја издаде својата втора песна, а по повод нејзиниот гостински настап на утринската програма на Прва телевизија, таа одлучи да зборува за снимањето на спотот како и за објавување на следната песна.

– Сакав да не потсетува на ништо друго само да биде уникатен. Видеото беше снимено 17 часа и навистина беше многу забавно. Следната песна треба да биде издадена во текот на летото – изјави Анастасија.

На денот кога беше промовирена новата песна, таа беше во Мадрид, со цел да се поштеди себе си од стрес и да ужива во мирот.

– Да, тоа беше полесно за мене, имав голема трема како ќе помине новата песна, како што поставив големи очекувања со првата песна, што беше одлична. Ако јас останав во Белград истиот ден, секогаш ќе седев покрај телефонот. – гордо вели Анастасија.

– Мојата нова песна е одлична за мене, посериозна од првата, девојките се пронаоѓаат во неа. Зборовите “Те сакам и јас страдам, но јас никогаш нема да го покажам” ги опишува сите девојки, а јас сум таква, секогаш не е добро, но што ќе правам – објаснува Анастасија.

Таа, исто така, се потсети на приказните дека на телевизија била поинаква, наместо да живо.

– Јас сум вкочанета затоа што се грижам за она што ќе го кажам и како тоа ќе го претставам. Одговорноста кон луѓето кои ме сакаат мора да постои, кон публиката, а јас исто така се грижам за следбениците на Инстаграм. На улица прво луѓето го препознаваат Вељко, потешко е мене да ме препознаат – заклучува Анастасија.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*