Премиера (Видео)-Новиот спот на групата “Црешово топче”- “Една Марија”

Крушевската група “Црешово топче” го обработи и своето првенче спотот за песната “Една Марија”, кој недоамна се снимаше на неколку локации во Крушево.

Претходно оваа група заедно со Љупчо Богатиноски, член на групата го промовираа и видео записот за инструменталното оро со современ призвук “Фанки деветка”.

Зад давта видео записи се потпишува ИН продукција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*