Промоција-“Фанки деветка” нов видео запис од Љупчо и “Црешово топче”

Во соработка со ИН продукција деновиве се промовира новиот видео запис на Љупчо Богатиноски и “Црешово топче” за инструменатлката насловена како “Фанки деветка”.

Комплетен автор на инструменталката е Љупчо Богатиноски а видео записот е во заедничка соработка со групата “Црешово топче” . Снимен е во реномираниот хотел “Монтана” во Крушево.

Официјалниот видео запис погледнете го :

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*