Марјан и Анета-Молика направија незаборавна забава во Аарберг, Швајцарија

Викендов во Швајцарија на едно место се собраа огромен број македонци каде се одбележа јубилејот од 30 години на постоење на македонското друштво “Македонија” од Аарберг.

Забавата беше дополнително збогатена со настапите на Марјан Коцев како и Анета и групата “Молика”. Со ова Марјан го заокружи својот петти концерт од најавените 25 концерти по повод неговата јубилејна кариера од 25 години на музичката сцена.

Притоа Марјан задоволен од преубавиот провод со своја фејсбук објава напиша:

“Уште уден успешен концерт од мојата мисија број пет. Благодарност до целата управа на македонското “Македонија” Аарберг –Швајцарија. Ането и група “Молика” и до моите домаќини Давиткови. Се гледаме во некоја наредна прилика. Ве сака Марјан Коцев ”, напиша Марјан во својата објава.

Секако тој продолжува и понатака со својата голема мисија од вкупните 25 предвидени концерти за оваа година.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*