Балканска музичка вечер со маестро Сашко Велков

Балканска инструментална вечер со маестро Сашко Велков, во придружба со Стојанче Иванов. На вечерта помеѓу другите музички имиња ќе бидат и маестро Пламен Димитров, легендарниот Милан Завков, Георги Јанев –маестро на виолина во придружба со Драгомир Варимезов, Костадин Костов, како и младиот витруоз на хармоника Давид Велков.

Овој голем настан со прекрасни инструментални звуци ќе се одржи во ресторан “Амор”  Кочани со почеток од 20 часот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*