Методија Столески со нов успешен настап на “Гоце Фест”

Младиот пејачМетодија Столески продолжува со успеси на јубилејниот фестивал “Гоце фест”. Поради јубилеј 30 години постоење жирито ги прогласи сите песни за победници.

Методија е убедливо најмладиот фолк пејач на естрадата и беше проследен со најмногу овации од публиката за новата негова хит песна “Мајка”. Музиката и аранжманот за оваа песна се на Цане Петров, додека текстот е на Огнен Неделковски. Погледнете една аматерска снимка од публиката за да ја доловите атмосферата на фестивалот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*