25 години музичка карера- 25 концерти на Марјан Коцев

Please follow and like us:

Продолжува јубилејната кариера на реномираниот Марјан Коцев, 25 години музичка кариера -25 муички концерти. По тој повод припаднички на понежниот пол од  Јесенице –Колперн, прославете го својот празник, 8-ми март заедно во атмосфера со Марјан Коцев, БАЛКАНИКА бенд со Валерија и Ерхан Велиов.

Влезот чини 20 евра со вклучени аператив и вечера.

Организатор на настанот е МКД Илинден од Јесенице.

Македонки, не го пропуштајте овој настан со неповторливиот Марјан Коцев.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*