Лејди Гага блесна во црно, пејачката испишува историја

Во креација на Александар Меквин Лејди Гага блесна на оскаровската ноќ.

Сите очи  беа вперени кон пејачката која испишува историја. Таа е првата ѕвезда на која ѝ успеало во иста година да биде номинирана за најдобра актерка и за најдобра оригинална песна.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*