30 години македонско друштво “Македонија” од Арберг, Швајцарија

Please follow and like us:

Годинава македонското друштво “Македонија” од Арберг, Швајцарија ќе го одбележи својот голем јубилеј од 30 години постоење. Настанот ќе биде одбележан со голема забава на познати македонски музички имиња од естрадата на 16 март, меѓу кои Анета и група “Молика”, Марјан Коцев, Игор и Дарко, зурла и тапан, додека пак за помладата генерација свој настап ќе има диџеј Гурумикс.

Воедно на настанот ќе има и богата лотарија за сите присутни.

Please follow and like us:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*