Ќе биде погребан во Алеата на великаните

Шабан Шаулиќ почина во Германија по страшна сообраќајка вчера наутро кога во него удри пијан возач кој дивеел на патот.

Тој ќе биде погребан во Алејата на великаните, а на неговиот погреб нема да има ни поп ни оџа.

Според српките медиуми ќе има погреб без поп или оџа, иако е роден во муслиманско семејство и воспитуван во тој дух.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*