Сани со максимална поддршка за Елена Велевска

Чиста љубов помеѓу фолкерките. Пејачката Сани со максимална поддршка фолк дивата Елена Велевска.

Кој може да каже дека на домашната фолк сцена нема колегијалност и поддршка?

Фолк пејачката Сани Гроздановска која важи за кралица на ноќните свирки, во телевизиско интервју и даде максимална поддршка на нејзината колешка Елена Велевска, за се она кое што и се случува во приватноста.

Таа истакна дека никој нема право да зборува за тоа дали некој се развел или се смирил, додавајќи дека таа најдобро може да ја разбере бидејќи поминала низ истото, па ги замоли сите да замолчат.

Сани зад себе има еден неуспешен брак и ќеркичка Викторија, а од неодамна повторно стана мама и е во втор брак. Сите оние кои што ги познаваат, знаат да кажат дека не виделе толку заљубен пар и маж кој што толку многу ја чува својата жена.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*