Рада Манојловиќ без грам шминка се прошета среде Белград

Рада Манојловиќ важи за една од најзгодните пејачки на српската естрада и секогаш може да ја видиме средена пред ТВ екраните.

Меѓутоа, многу ретко јавните личности се појавуваат во природно издание и без грам шминка.

Меѓу нив не е и Рада. Една од најпопуларните млади пејачки фотографирана е кај Собранието на Белград, а да ја сретнете на улица тешко дека ќе ја препознаете.

Вака изгледа Рада без грам шминка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*