КАКО ИЗГЛЕДА СЕСТРАТА НА БРЕНА

Лепа Брена е една од најголемите ѕвезди на Балканот, а малкумина знаат нешто повеќе за нејзиниот брат и

нејзината сестра. Братот Факур пред јавноста се појави минатата година во емисијата „ Никогаш не е доцна„, а сестрата Факета Стојановиќ ретко се појавува во медиумите.

Сестрата на Брена со мажот Зоран и нивните две ќерки две децении живее во Канада, па сестрите поради големата одалеченост, не се гледааат често.

Погледнете ја сестрата на Брена.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*