Печалбарската “Гурбет” е прифатена многу добро од публиката

Годинава го снимија и можат да се пофалат дека добро котира  и е баран нивниот спот “Гурбет” во кој самите тие, момците од групата “Тандеми” се јавуваат како глумци. Сме задоволни од публиката но и од вртењето на спотот,вели Горан вокал од групата “Тандеми”.

-Секако таа е печалбарска песна. На свадби не секогаш и е местото , бидејќи ние кога свириме, не може секогаш да се свири, но кога ќе ја побараат ја свириме. Инаку сме задоволни , додава Горан.

Golema Avstralika turneja na Tandemi i Olivera – Volongong

Во моментов Тандемци се посебно насочени со своја максимална работа кон нивната престојна австралиска турнеја заедно со младата Оивера Василевска. Потоа најавуваат дека ќе го издадат своето второ ЦД, за кој веќе го имаат материјалот.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*