Сораја се надмина себеси!

Сораја Вучелиќ со текот на времето носи се помалку и помалку облека, а неодамна се појави во едно казино каде што носи фустан кој не крие скоро ништо, туку напротив го открива нејзините бујни облини.

Освен што станува збор за минич со отворен грб и „деколте до папук“, фустанот има цеп кој открива се. Цепот е поврзан со ланци кој едвај успеваат да додржат да не испука.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*